RUBIA OPTIMA
подзаглавие

TotalEnergies е един от водещите производители на масла за тежко натоварени дизелови двигателни. Развитието на транспортната техника изисква разработването на масла с дълъг период на експлоатация, работещи при много тежки условия. Една от основните насоки за разработваните нови тежкотоварни масла е намаляването на разхода на гориво. TotalEnergies е доказана и водеща марка при производството на гориво спестяващи масла. Тези масла за камиони се обозначават със символите FE (fuel economy) в тяхното название.

Body

TotalEnergies има активна роля в развитието и удовлетворяване изискванията на транспортния сектор. В допълнение на нашите масла, ние предоставяме решения, адаптирани към нуждите на транспортните фирми. Предлагаме също иновативни продукти и полезни услуги.

продукти

подзаглавие

За своя клиент MAN Truck & Bus, Hengst използва модулната система Blue.maxx за филтриране на дизелово гориво като основа за разработване на персонализирано решение: Fuel Service Center (FSC).

Body

FSC е петстепенна система за филтриране с отделяне на водата за целия експлоатационен период, в която отделните степени

печатно издание

Иновации

подзаглавие

Valeo предлага широка гама съединители, които са произведени в съответствие с най-стриктните стандарти за ограничаване на емисиите и отговарят на разпоредбите на Euro 6.

Body

Euro 6: Регламент, ограничаващ емисиите на изгорели газове

Видео

НОВ ИЛИ РЕНОВИРАН СЪЕДИНИТЕЛ?

Филтър дехидратор WABCO 4329015002 за VOLVO/ RENAULT

ТЕХНОЛОГИЯТА AQUABLADE™ ЗА АФТЪРМАРКЕТ СЕГМЕНТ - НОВИ ЧИСТАЧКИ ЗА АВТОБУСИ

Нови технологии

подзаглавие

SAF TIRE PILOT, е автоматичната система за напомпване на гуми от SAF-HOLLAND за ремаркета и полуремаркета, непрекъснато следи налягането в гумите на ремаркето и автоматично го повишава до предварително зададеното ниво, когато е необходимо. Новия комплект сега улеснява подмяната на  вече инсталиран SAF TIRE PILOT.

Body

Непрекъснатото наблюдение и постоянно поддържане на налягането в гумите намалява износването на гумите на ремаркето и намалява разхода на гориво.