подзаглавие

LAGO Accessori задна броня, с типово одобрение

Body

SEENA 2.0 е последната новина от Lago Accessori, италианският производител от Североизточна Италия, гордеещ се с над 70 години опит в този сектор и традиционно известен с широката гама от предлагани продукти: кутии за инструменти, калници, кутии за пожарогасители, клино

продукти

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИ ПРОДУКТИ НА OSRAM
Body

С портфолиото от работни светлини OSRAM LEDriving® Professional Series PX, вече е възможно да намерите точното осветление за широка гама от специални професионални задачи и приложения.

печатно издание

Иновации

подзаглавие

На атрактивна цена!

Body

Неоторизираното пълно или частично източване на гориво от тежкотоварни автомобили е упорито и постоянно явление, което изисква сериозно внимание. LagoGENESIS е в сърцето на лабораторията и технологията на LAGO Group.

Видео

НОВ ИЛИ РЕНОВИРАН СЪЕДИНИТЕЛ?

Филтър дехидратор WABCO 4329015002 за VOLVO/ RENAULT

ТЕХНОЛОГИЯТА AQUABLADE™ ЗА АФТЪРМАРКЕТ СЕГМЕНТ - НОВИ ЧИСТАЧКИ ЗА АВТОБУСИ

Нови технологии

подзаглавие

SAF TIRE PILOT, е автоматичната система за напомпване на гуми от SAF-HOLLAND за ремаркета и полуремаркета, непрекъснато следи налягането в гумите на ремаркето и автоматично го повишава до предварително зададеното ниво, когато е необходимо. Новия комплект сега улеснява подмяната на  вече инсталиран SAF TIRE PILOT.

Body

Непрекъснатото наблюдение и постоянно поддържане на налягането в гумите намалява износването на гумите на ремаркето и намалява разхода на гориво.