ПОДДЪРЖА ХЛАДНО

Категория
Body

Продуктовото портфолио от резервни части Knorr-Bremse TruckServices, вече включва широка гама от високопроизводителни, висококачествени комплекти и компоненти за виско съединители, за всички водещи марки търговски превозни средства.

Спестява на гориво, поддържа хладно

Днешните камиони използват до 30% от мощността си за охлаждане на двигателя, а виско съединителите са ключови компоненти при подаването на хладен въздух към радиатора, осигурявайки много по-прецизна работа, в сравнение с механичния вентилатор. Ако виско съединителят е повреден, то вентилаторът не работи правилно. Ако вентилаторът е свободен и поради това е неактивен, следва голям риск от прегряване на двигателя, или ако е включен непрекъснато, изразходва много енергия.

Виско съединители, подходящи за всички камиони

Гамата виско съединители на Knorr-Bremse TruckServices обхваща и трите типа съединители, пневматично задвижвани виско съединители, инсталирани на по-стари превозни средства, биметален виско съединител, както и най-използвания в широка гама от превозни средства, електромагнитен виско съединител, монтиран на повечето камиони Euro 6 . Можете да закупите комплекти виско съединители или отделни компоненти.

Качество, на което можете да се доверите

Knorr-Bremse е със световно призната за компетентност, в разработването на усъвършенствани охладителни системи чрез своето подразделение за системи за железопътни превозни средства. Виско съединителите на Knorr-Bremse са проектирани така, че да осигуряват висока производителност и надеждност при работа. Виско съединителите на Knorr-Bremse, са по-компактни и по-леки, в сравнение на някои дизайни на конкурентите. Имат IP67 защита срещу замърсяване и проникване на вода.

Нашите клиенти разчитат на качеството на продуктите на Knorr-Bremse за оперативна надеждност. Нашите изчерпателни тестове при научноизследователска и развойна дейност включват тестове в аеродинамичен тунел и климатична камера, тестове на отделните компоненти като лагери и бобини, също така устойчивост на солен спрей и вибрации. В производството всеки виско съединител преминава пълен тест за функционалност в края на линията.

Нашата програма за непрекъснато развитие, ще осигури бъдещи подобрения по отношение на намаляване на нивата на шума, консумацията на енергия и времето за монтаж.

Сигурни и изпитани услуги

Нашата логистична мрежа в цяла Европа означава, че сервизите и дистрибуторите могат да се доверят, че комплектите и компонентите за виско съединители Knorr-Bremse TruckServices, ще бъдат налични когато са необходими.

Ние винаги сме тук за вас – с техническа гореща линия, местни контакти и техническа документация на много езици.

KEEP IT RUNNING