ПЕРФЕКТНИ ВЪВ ВСИЧКО!

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА КАМИОНИ ОТ BOSCH EXCHANGE

За сервизите за товарни автомобили става все по-важно да се прецени възрастта на превозното средство (и следователно неговата справедлива стойност) и ролята му в автопарка на клиента като цяло. Когато оценявате ремонтите и поддръжката на автомобилите с търговско приложение, факторите цена и качество са на първо място. Това е само една от причините, поради които висококачествените ремонти според справедливата стойност на превозното средство днес са по- търсени от всякога - и то не само за по-старите автомобили. Престоят не е опция за логистичните компании. Все пак камионите правят пари, само когато колелата им се въртят.

 

Категория
Body

ОБШИРНА ПРОГРАМА

Bosch eXchange за товарни автомобили предлага богат избор от резервни части за ремонти в съответствие със справедливата стойност на превозното средство. Някои от продуктите в програмата са заводски възстановени. Тя включва и много нови части, които гарантират постоянна наличност и високо пазарно покритие.

КАЧЕСТВО НА ВСИЧКИ НИВА

Високото качество реално може да бъде постигнато, само когато то е ключов фактор във всички етапи на производството. Критичните компоненти и износващите се части се сменят по време на процеса на възстановяване.

Професионалното възстановяване, проверките на размерите и тестването на функционирането на всички части гарантират дълъг експлоатационен живот. По време на процеса към обменните резервни части се прилагат същите стандарти като за оригиналните части и те преминават през строги функционални и качествени тестове.

УСТОЙЧИВИ РЕШЕНИЯ С ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Освен това повторната употреба на продуктите съдейства за опазване на природните ресурси, а връщането на използваните части от сервизите има важен принос за кръговата икономика. Ценовото предимство от до 30% пред сравними продукти от гамата нови части прави Bosch eXchange изключително икономичен за клиентите, и то със същата гаранция. Така сервизите за товарни автомобили лесно могат да отговорят на търсенето на висококачествени ремонти според справедливата стойност на превозното средство.

BOSCH EXCHANGE ЗА КАМИОНИ

▶ Стартери и алтернатори

▶ Комън рейл инжектори и помпи за високо налягане, системи помпа-дюза, разпределителни помпи за впръскване на гориво, модули Denoxtronic, цилиндрови глави за комън рейл помпи (CP4), комплекти дюза-дюзодържач, инжектори за големи дизелови двигатели и помпи за високо налягане, ремонтни комплекти за помпени управляващи блокове, електромагнитни клапани и разпределителни помпи

▶ Кормилни помпи, кормилни системи и работни цилиндри