ЧИСТОТО РЕШЕНИЕ: НАШИТЕ ФИЛТРИ

Категория
Body

“Keep it running” е девизът на Knorr-Bremse TruckServices. Сега, също така и с новата гама от филтри, експертът в следпродажбения пазар предлага висококачествени, икономически ефективни и най-вече бързи решения, обхващащи повечето приложения на големите производители на търговски превозни средства.

ДЪЛГОГОДИШНА КОМПЕТЕНТНОСТ В ИЗСУШАВАНЕ НА ВЪЗДУХА И ФИЛТРИРАНЕ

Knorr-Bremse има над 20 години опит в доставката на пазара в областта на въздушното изсушаване и филтриране. Компанията систематично разширява тази компетентност и сега дистрибуторите, сервизите и автопарковете могат да разчитат на Knorr-Bremse по всички въпроси, свързани с филтрите. Продуктовата гама включва въздушни филтри, за кабина, маслени и горивни за всички основни производители на търговски превозни средства, с оптимална цена/качество.

KNORR-BREMSE КАЧЕСТВО

Външните сравнителни тестове, заедно със строгите вътрешни насоки за производство, показват, че филтрите от Knorr-Bremse са в равна степен с тези на OEM по отношение на качеството.

Те лесно отговарят на най-високите стандарти в автомобилната индустрия. Дори и най-малките частици се филтрират от въздуха и флуидите. Резултатът: повече ефективност при работа и повече комфорт за водача, например, поради оптималното качество на въздуха вътре в кабината.

БЪРЗА НАЛИЧНОСТ

Времето е от решаващо значение за смяна на филтрите. Колкото по-бързо филтърът може да бъде сменен, толкова по-скоро превозното средство ще бъде готово отново да се върне на сервиз. С ясната стратегия за складиране и висока производителност на доставката, Knorr-Bremse TruckServices е в значително предимство. Доказани услуги като горещата линия и многоезичната техническа информация гарантират правилната инсталация на филтрите.

KEEP IT RUNNING