COVIND - ПРОИЗВОДСТВО И НОУ-ХАУ

COVIND Е ИТАЛИАНСКА ИНДУСТРИАЛНА ГРУПА, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОЕКТИРАНЕТО, ПРОИЗВОДСТВОТО И МАРКЕТИРАНЕТО НА АВТОМОБИЛНИ КОМПОНЕНТИ ЗА ТЪРГОВСКИ И ПРОМИШЛЕНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА.

Категория
Body

Създадена в началото на 80-те години в сърцето на индустриалния център на Торино, днес компанията Covind е силен динамичен играч, с международен обхват и добре дефинирано търговско покритие, в над 70 страни по света, базиран на доказани професионалисти в автомобилния сектор, във

всяка страна. Covind предлага най-голямата гама от едрогабаритни части за кабини и каросерия, за актуалните търговски превозни средства на пазара днес. Продуктовата гама на Covind включва резервни части с гарантирано премиум качество, които напълно покриват нуждите на световния автомобилен парк.

ПРОИЗВОДСТВО И НОУ-ХАУ

Ноу-хау, съчетано с иновации и опит: рецепта за успех, която определя нашата работа.

Covind непрекъснато инвестира в технологични иновации с цел оптимизиране на производствените процеси. Благодарение на четиридесетгодишния си опит и висококвалифициран персонал, Covind притежава ноу-хау, което в съчетание с активна научноизследователска и развойна дейност, осигурява надеждни продукти с премиум качество. Covind самостоятелно управлява целия жизнен цикъл на продуктите си, използвайки вертикално интегрирана система за проектиране на части, конструиране на матриците, производство, боядисване и асемблиране. Техническият отдел на Covind следва всяка фаза от производствения процес - от пред проектни проучвания, обратен инженеринг, до въвеждане в производство.

 

За да бъде конкурентоспособна компанията, по отношение на времето за реакция и качеството, производствените мощности на COVIND са оборудвани с технологично оборудване, за производството на компоненти, които използват следните производствени процеси, като инжектиране под налягане, термо формоване и ротационно формоване.

Covind произвежда пластмасови и метални изделия, като предлага гама в 16 продуктови групи, 126 продуктови линии и приблизително 7000 артикула, включително, брони, капаци, степенки, калници, врати, дръжки, огледала и др.

КАЧЕСТВО

От самото начало ние следваме стандарти за качество, за да гарантираме, че ви предлагаме продукти и услуги с “неоспоримо качество”. Covind е синоним на качество. Компанията се стреми към консолидиране и развитие на водещата си позиция на пазара чрез непрекъснати подобрения в качеството, надеждността и безопасността на своите продукти и услуги. За тази цел компонентите на Covind непрекъснато се подлагат на строги и щателни контролни процеси, за да се гарантира, че продуктите отговарят напълно на стандартите и спецификациите на производителите. В допълнение към сертификацията на TUV UNI EN ISO 9001, Covind също може да се похвали с сертификат Gost-R, както и с допълнителни признания, издадени от водещи компании в услугите за инспекция, контрол, тестване и сертификация.

 

ЛОГИСТИКА

Ефективни логистични услуги, осигурени от съвременна информационна система, с оглед оптимално време за реакция. Друг ключов елемент и сериозно предимство на компанията е ефективността на нейната съвременна и развита в международен мащаб логистична система. Системата е в състояние да планира и синхронизира множество потоци от стоки, да управлява цялата свързана информация, което позволява на компанията да преодолее структурните ограничения и недостатъци, присъщи на различните системи в страната. Covind разполага със складова площ от над 50 000 квадратни метра. Това позволява на компанията, да поддържа на постоянна наличност на продуктите и сериозна бързина при организирането на доставка.

Особено внимание се отделя на фазите на опаковане, търсят гъвкави решения, които имат за цел да минимизират обема, като същевременно се увелича максимално защитата на продуктите. Всички продукти на Covind са уникално идентифицирани, така че да се гарантира тяхното оптимално управление, също така бърза и сигурна проследимост в целия логистичен поток.

В УСЛУГАТА НА ПАЗАРА

Ние се вслушваме в нуждите на пазара и осигуряваме подкрепата и необходимите инструментите, за правилното идентифициране и оптимално използване на нашите продукти. Една от основните цели на Covind е да осигури бърз и лесен достъп до цялата информация, свързана с продуктите, за да се улесни максимално дейността на клиентите и потребителите. Covind предлага многоезично обслужване, като надеждна база, за пълна и квалифицирана помощ. Уебсайта на компанията непрекъснато се актуализира, там ще откриете онлайн каталог, който съдържа техническа информация за всички продукти на Covind. Специална грижа и внимание се отделя на създаването на новаторска комуникация и документация: реални работни инструменти, които, освен че улесняват разпространението на марката Covind, също спомагат за създаването на добавена стойност в отношенията между компанията Covind и целевия пазар. Също така Covind инвестира в образователни курсове, насочени към различните участници в търговската верига. От дилърите до крайните потребители, като организира непрекъснато, както търговски, така и технически обучения.