GARRETT MOTION – ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ INSTALLER CONNECT TURBO

ПОЛУЧЕТЕ ДОСТЪП ДО ОБУЧЕНИЕТО ПРИ ПОИСКВАНЕ, ОТ ЕКСПЕРТИТЕ В ТУРБИНИТЕ.

Категория
Body

Обучението Installer Connect Turbo е насочено към професионалисти и автомобилни ентусиасти, които искат да научат повече за турбо технологията. Четирите нива на обучение, ще ви дадат задълбочени познания за турбокомпресорите, от Базово (какво е турбокомпресор и отделните му части) до Разширено (функции и различни условия за отстраняване на неизправности). Като награда ще получите сертификат за преминат курс, който да добавите към вашето професионално портфолио.

Разбира се има и бонус ниво за запалените фенове

Бонус ниво (Състезания и Тунинг)

Чудили ли сте се как да си направите турбо?

Знаете ли, че можете да оборудвате с турбокомпресор всеки двигател с вътрешно горене?

В Garrett Motion ние винаги се движим напред, за да оспорим статуквото, от развитието на нови технологии, до разширяване на границите на възможното, от поемане на рискове, до преодоляване на препятствия.

Посланикът на марката Garrett Крис Джанерет, успешен създател на спортни автомобили и състезател, обяснява стъпките как да оборудвате автомобил с турбокомпресор.

Достъп до обучението в движение…

 

Достъп до всички нива на Installer Connect Turbo чрез мобилното приложение Garrett Connect.

Мобилното приложение Garrett Connect е безплатен инструмент, който предоставя на механиците и автомобилните ентусиасти лесен достъп в движение до инструменти, новини, обучения и събития на Garrett.

За да се включите в обучението последвайте линка ТУК или сканирайте QR кода!