JURID – НЕМСКИ ЕКСПЕРТЕН ОПИТ В СПИРАЧНИТЕ СИСТЕМИ.

Категория
Body

Federal-Mogul е основен доставчик на продукти, услуги и решения за първоначално и последващо вграждане, партньор на множество вносители и търговци от цял свят. В продължение на повече от век, поддържа лидерски позиции на пазара разработвайки богат асортимент от артикули използвани за нуждите на новите генерации превозни средства.

Глобалната му мрежа от технически центрове и висококвалифициран персонал разположени в САЩ, Европа и Азия позволяват разработването на модерни и новаторски продукти.

Спирачните продукти с марка JURID са добре познати с това, че осигуряват надеждно спиране. Независимо дали се използват в леки, лекотоварни автомобили, камиони или дори железопътни вагони - JURID гарантира безопасността с иновативни дискови спирачни накладки и спирачни блокови конструкции и материали. Базирана в Германия от основаването си през 1915 г., иновативните разработки на JURID и тясното сътрудничество с немските автомобилни производители, утвърдиха компанията като предпочитан източник за висококачествени спирачни технологии, както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар. От 2015г. JURID, е част от семейството на Federal-Mogul.

В търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ, може да откриете широка гама от продукти JURID.

Дискови накладки и спирачни дискове:

При производството на дисковите накладки за товарни автомобили са необходими повече от 30 материала. Производственият процес е много прецизен, с цел да се постигнат високи химически и механични качества и характеристики на спирачните продукти. Материалите и технологиите, използвани от JURID, гарантират постигането на изискванията за паралелизъм, постоянен коефициент на триене, издръжливост на износване и ерозия и редица други.

 

Спирачни накладки и барабани:

 

Барабанните накладки JURID се произвеждат чрез технология, подобна на тази при дисковите накладки. Единствената разлика е, че те трябва да отговарят на допълнителни изисквания. Едно от тях е да могат безпроблемно да се нитоват. За различните приложения (влекачи, ремаркета, автобуси) спирачните накладки, се произвеждат от различни видове фрикционен материал. С повече от  600 позиции спирачни барабани JURID покрива 90% от европейския парк на товарни автомобили ремаркета.

 

Повече информация за продуктите на JURID, може да получите в търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашият търговски представител.