KNORR-BREMSE РАЗШИРЯВА СВОЕТО ПОРТФОЛИО СЕРВОУСИЛВАТЕЛИ ЗА СЪЕДИНИТЕЛ

Категория
Body

Безкомпромисно изпълнение: сервоусилвател за съединител от Knorr-Bremse

Knorr-Bremse TruckServices, като водещ производител и партньор на сегмента след продажбено обслужване на търговски превозни средства, предлага решения, които определят нови стандарти за ефективност, функционалност и производителност.

Knorr-Bremse разширява своето портфолио сервоусилватели, с допълнителни апликации. Новият сервоусилватели за съединител Knorr-Bremse Longlife има до 4 милиона цикъла, значително по-дълъг експлоатационен живот, сравнен с много други аналогични продукти на пазара и отговаря на най-високите стандарти за качество на Knorr-Bremse.

Солидния дизайн и оптимизираната концепция за уплътняване, правят сервоусилвателя, по-устойчив от всякога. Дори при екстремни условия като топлина, прах, мръсотия, влага или студ оптималната функционалност е гарантирана.

Като опитен сервизен партньор TruckServices предлага обичайното отлично обслужване от гледна точка на наличности, доставка и удобството.

От пръв поглед - сервоусилвателя Longlife

> Оптимизиран дизайн

> Системно разделение на хидравликата и пневматика

> Подобрено уплътняване

> Защита срещу условията на околната среда, чрез тесни въздушни отвори за отработени газове

> Значително по-дълъг живот от аналогични продукти на пазара

> Защитени срещу вредното влияние на околната среда като кал, прах, вода и сняг

НОВОТО ПОРТФОЛИО СЕРВОУСИЛВАТЕЛИ ЗА СЪЕДИНИТЕЛ НА KNORR-BREMSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Забележка: "Номерът на частта на производителя на превозното средство" следва да се използва само като отправна точка за идентифици­ране на съответната част, със съответния каталожен номер за вторичен пазар. Информацията се предоставя без отговорност.

Актуална информация за нашите продукти може да бъде намерена на нашия сайт www.knorr-bremsecvs.com