КОМПЛЕКТИ ШЕНКЕЛНИ БОЛТОВЕ ОТ FEBI

Качество "Made in Germany"

Категория
Body

Обикновено, износването на шенкелния болт се проявява от само себе си чрез затрудняване на управлението, шум по време на въртене на волана или неравномерно износване на гумата.

Други типични знаци за повреден шенкелен болт са проблемите със стабилността на задържане на посоката и нуждата от честа корекция на управлението.

Шенкелните болтове играят поддържаща роля. Всички управляеми колела на товарния автомобил се въртят основно около шенкелния болт. Болта свързва шенкелната ос с окачването и затова е

единствената свръзка между пътя и моста на автомобила. Болта формира връзката между надресьорните и подресьорните маси на автомобила.

Постоянното излагане на мръсотия и пръски на отделните компоненти, включително лагери, втулки и шенкелен болт, води до тяхната корозия и износване. Този процес се ускорява и от лошата поддръжка (напр. смазване), лоши пътища или претоварване на автомобила.

Използвайте само най-високо качество резервни части. Шенкелните болтове, втулките и лагерите са износващи се части и са важни за безопасността.

Отклонения в размерите, недостатъчна дълбочина на закаляване и неподходящо качество на материала могат да доведат до повреда на управлението и неточно спирачно действие.

Част от 12,000 артикули резервни части за товарни автомобили в гамата на febi са произведени в собствената ни база в Ennepetal. Това включва и шенкелните болтове. Използването на модерни CNC

машини гарантира качеството на тези компоненти, които са толкова значими за безопасността.

Ако резервните части не са прецизно произведени, острите ръбове може да повредят уплътнителите и да позволят на водата да влезе в лагерите. За гарантиране на правилното смазване на натоварените зони е важен също и правилният наклон на каналите за смазване във втулките.

Прецизното обработване и повърхностно закаляване на болта са характерните показатели за качеството на комплектите шенкелни болтове от febi. Инженерите за товарни автомобили на febi са доста наясно, че "твърдата повърхност и перфектната точност на монтаж осигуряват лесния монтаж и плавното водене на болта. В същото време, те предпазват от срязване в местата на триене."

За повече информация относно пълната гама окачване и кормилна система на febi, моля посетете www.febi.com

Можете да намерите всички части за окачване и кормилна система на febi truck в нашата онлайн търсачка:

partsfinder.bilsteingroup.com

Прецизност - Безопасност – Упоритост

Шенкелните болтове, втулките и лагерите са износващи се части, свързани с безопасността. Отклонения в размерите, недостатъчна дълбочина на закаляване и неподходящо качество на материала могат да доведат заедно с други неща и до повреда в управлението и да нарушат ефективността на спиране. Това може да има сериозни последствия. febi осигурява една безопасна алтернатива. Благодарение на прецизното производство, Вие винаги може да разчитате на качеството на нашите шенкелни болтове.