ТЕРМАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ

КОМПРЕСОРНОТО МАСЛО: ЖИЗНЕНАТА СИЛА

Повреденият компресор на климатика е скъп проблем.
Избегнете това, като винаги използвате висококачествено компресорно масло.
В крайна сметка маслото играе решаваща роля за издръжливостта на компресора.

Категория
Body

Защо да си затруднявате живота, когато има лесен начин? Когато става въпрос за компресорното масло, решението е: масло PAO 68 от MAHLE. Това все сезонно масло, надеждно смазва компресора на климатика и е икономично решение за вас. В крайна сметка версията AA1 на нашето масло PAO 68 (без трасиращ агент ) е одобрен за използване в почти всички климатични системи на превозни средства с двигатели с вътрешно горене, както и електрически и хибридни превозни средства. Подходящо е маслото PAO 68 AA1 без трасиращ агент, за фреон R134a и R1234yf, като и за конвенционални бутални и електрически компресори за климатизация.
Наистина, масло за всяка ситуация. Има едно изключение: роторни-лопатъчни компресори. Но все пак в нашата гама, ще намерите подходящо компресорно масло и за тях, както и за всякакви други нужди.

КАКВО Е МАСЛО PAO 68?

По време на производството се добавят специални добавки основата полиалфаолефин (PAO), за да се осигурят на маслото отлични характеристики. Маслото PAO 68 от MAHLE, е уникална комбинация от високо рафинирано синтетично масло и добавки за повишаване на ефективността.

ПРЕДИМСТВАТА НА МАСЛОТО PAO 68

› Едно масло за почти всички видове компресори за климатик
› Нехигроскопичен: не абсорбира влагата
› Съвместим с много други масла и хладилни агенти
› Може да се използва при доливане и/или при промяна на целия обем масло в системата
› По-лесно за съхранение