ЛИДЕР В ПРОИЗВОДСТВОТО НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЪРГОВСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ОТ 1969 ГОДИНА

Категория
Body

„Произведено в Италия“ винаги е било синоним на постоянно високо качество. Използването на високо-технологично съвременно оборудване, същото използвано от OE производителите, дава възможност на CEI да гарантира технически перфектни продукти. Винаги сме вярвали, че нашата дълбока ангажираност в подобряването на нашите продукти е най-добрата визитна картичка.

Всеки път, когато клиентите отварят кутия за CEI, те намират компонент, произведен със същото постоянно високо качество. Както вчера, така и днес, вдъхновението на екипът на CEI, идва от удовлетвореността на клиентите, които се доверяват на нашите продукти, повече от 50 години.

Въглеродни влакна

Въглеродни влакна: Почти всички производители на ОЕ части възприемат този материал, за да направят компоненти за синхронизация на скоростната кутия.  Специфичните характеристики на карбоновите влакна са устойчивост на висока температура, термичен шок и голяма твърдост. Свойства и показатели, които са важни при компонентите за синхронизация.

Бластиране

Бластиране: Цикличният стрес, който механичният компонент претърпява по време на работа и последвалото разрушаване, е известно като умора. Метода на бластиране, днес се счита за най-ефективния начин за решаване на проблема с умората на материала и увеличаване на експлоатационния живот. Бластирането е студен механичен процес, при който към повърхността на металния компонент се "изстрелва" контролирана струя от микросфери, с висока скорост.