НАЙ-ВИСОКОТО НИВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА ВАШЕТО ГОРИВО...

На атрактивна цена!

Категория
Body

Неоторизираното пълно или частично източване на гориво от тежкотоварни автомобили е упорито и постоянно явление, което изисква сериозно внимание. LagoGENESIS е в сърцето на лабораторията и технологията на LAGO Group. Повече от 15 години предлагаме най-съвременни решения и системи, за защита, наблюдение и управлението на дизеловото гориво в резервоарите на индустриални и търговски превозни средства.

Подходът на LagoGENESIS винаги е бил да изпреварва времето, нашето ноу-хау, базирано на дългогодишния ни опит и близката работа с нашите клиенти, ни позволи да разработим технологии, които дават на транспортните компании най-висока степен на контрол върху горивото, използвано от техните превозни средства и по този начин да могат да разработят правилни стратегии за развитие на бизнеса си,  като направят своя автопарк по-ефективен.

TRETOK е перфектният резултат от последното ни предизвикателство - ефективно устройство, което предпазва горивото от първата до последната капка!

TRETOK е създаден като алтернатива на традиционния тип устройства, против кражба на пазара, които не гарантират пълна защита. Всъщност наличието на мрежи, отвори или „вратички“ ги прави лесно податливи на неоторизирано източване от всякакъв мащаб, което се случва многократно, без да бъде забелязано.

TRETOK: Лесна защита на горивото.