VALEO Сервиз

НЕ СПИРАМЕ ДА КАРАМЕ

Категория
Body

НЕ СПИРАМЕ ДА КАРАМЕ

С повече от 50 години признание в предоставянето на първокласно оригинално оборудване за търговски превозни средства, Valeo се превърна в надежден производител на трансмисионни системи.

Широкообхватната гама от съединители на Valeo Service за средни и тежки транспортни превозни средства има огромен процент на покритие от 95% в Европа, a през последните 8 години, държи средно 37% пазарен дял на OE.

Това няма да е изненада за мнозина. Съединителите на Valeo Service за търговски превозни средства имат изключителна издръжливост и безпроблемно се спра- вят с триенето, използвайки най-добрите най-добрите материали на пазара. В цяла Европа, всички съединители на компанията идват с двегодишна га- ранция, с неограничен пробег, и отлична поддръжка на своите клиенти включваща Tech’Care и Tech@ssist.

РАЦИОНАЛИЗИРАНЕ И ОПРОСТЯВАНЕ

От момента на появата си на сцената през 2005 г. концентричният пневматичен задвижващ механизъм на съединителя (КПЗМС) (CPCA – на английски) се е разпространил навсякъде в индустрията за камиони, оборудвани с роботизирани скоростни кутии. Цялата гама КПЗМС на Valeo Service са проектирани в съответствие със спецификациите на OE и са подложени на строги тестове и анализи на издръжливостта на OEM. С пневматична система, която не се нуждае от изтичане на течности или работа с опасни отпадъци, CPCA на Valeo са лесни за инсталиране.

Ефективността на КПЗМС на Valeo също така увеличава максимално живота на съединителя и осигурява бързо и плавно превключване на предавките. Всички КПЗМС на Valeo са подложени на цикли на IMo и тествани на пътя в най-екстремните условия на шофиране, за да се гарантира тяхното качество. Гамата вече предлага КПЗМС като единичен компонент или в комплекти за приложенията на Volvo Trucks и Renault Trucks. До края на 2023 г. Valeo Service ще предложи пълна гама комплекти с КПЗМС за Mercedes, MAN, DAE, Iveco и Ford.

ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ ТЪРСАЧКА НА КОМПЛЕКТИ ЗА СЪЕДИНИТЕЛИ

В края на 2022 г. Valeo Service пусна Търсачка за Компо- ненти за Съединители за Камиони на Valeo, за да помогне на дистрибуторите и сервизите да идентифицират правилния комплект за съединители за своите клиенти. Идентифицирането на правилния комплект за съединител от списък с компоненти често може да бъде кошмар. Докато други търсачки на комплекти, налични в индустрията, отнемат между 30 и 45 минути, за да намерят комплект за съединител, Търсачката за Компоненти за Съединители на камиони на Valeo (Valeo Clutch Kit Finder) намира необходимия съединител за по-малко от минута.

Това е едно от трите основни предимства на Valeo пред конкурентите.

В допълнение към скоростта и за разлика от други онлайн каталози, които изискват въвеждане на подробности като марка на превозното средство, модел, вариант и номер на част, е възможно да се идентифицира правилният комплект за съединител с препратки към един компонент, OES, IAM или дори комбинация от входове.

И накрая, възможно е да получите достъп до цялата техническа информация и свързани документи под формата на инструкции за монтаж, снимки и технически бюлетини.

Основната цел на Valeo е професионалистите в индустрията да спестят време и пари, а до 2024 г. дори ще бъде възможно да се вгради Valeo Truck Clutch Kit Finder и в уебсайтове на клиенти.

Valeo има изключителната чест да бъде награден от Frost & Sullivan с наградата за иновации на следпродажбени продукти за 2022 Европейски съединители за лекотоварни автомобили и за камиони Valeo.

I CARE 4 THE PLANET

Като специалист по следпродажбеното обслужване на Valeo Group, Valeo Service поема отговорността да гарантира, че голяма част от неговите продукти за следпродажбеното обслужване са възможно най-устойчиви и отговорни към околната среда и тук се появява I Care 4 the Planet.

I Care 4 the Planet е многостранният подход на Valeo Service за намаляване на въздействието на пазара за следпродажбени услуги върху околната среда и обхваща три ключови области на действие:

  • Създаване на продукти, които все повече използват различни реновирани части.
  • Включване на екологично чисти опаковки без пластмаса.
  • Създаване на логистика, която намалява разстоянията за доставка

Например, с гамата CV Clutch Reman, Valeo Service спестява ресурси и енергия, като използва лесно достъпни материали, които не е необходимо да се трансформират от техните необработени елемен- ти. Този процес се извършва във Франция, за да се изминат възможно най-кратките разстояния в цяла Европа. Нещо повече, опаковките за тази гама са 100% направени от картон.

Като цяло, клиентите могат да бъдат сигурни, че винаги, когато срещнат логото на I Care 4 the Planet, те ще работят с продукти, които поставят околната среда на първо място.