НОВИ СЕРИИ ДВИГАТЕЛНИ МАСЛА CASTROL ЗА ТЕЖКО НАТОВАРЕНИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ.

Категория
Body

Грижата за тежко натоварения дизелов двигател, на вашия камион, изисква използването на правилното масло, за да се предотвратят проблеми при дългите сервизни интервали.
С течение на времето работата при високи температури в комбинация с натрупването на сажди може да доведе до отлагания и сгъстяване на маслото, при което се блокират важни маслени магистрали. В резултат може да се влоши надеждността на двигателя и да нарасне рискът от повреди на компоненти и принудителни престои, което влияе върху Вашите приходи.

За да избегнете подобни проблеми, ви представяме обновената гама двигателни масла Castrol за товарни автомобили.

Обновения Castrol Vecton със System Pro Technology™ – сега с до 45% по-висока производителност.

Увеличава интервала на смяна на вашето масло, помага за увеличаване на печалбата ви.

Съвременните камиони използват нови технологии, за да постигнат до 30% по-висок въртящ момент – но това води и до по-високи работни температури и налягания в двигателя.

Това може да доведе до ускорено сгъстяване и окисляване на маслото, повишено натрупване на отлагания и бързо влошаване на антикиселинните свойства. Така маслото работи в режими, по-близки до условията на разлагане, което намалява полезния му живот.

Технологията System Pro Technology™ на Castrol VECTON предлага по-висока производителност, с което противодейства на разлагането на маслото като ограничава окисляването, намалява отлаганията, неутрализира вредните киселини и същевременно се адаптира към по-високите работни температури.

Това означава по-дълго запазване на експлоатационните свойства, което Ви дава увереност при максимално удължени интервали на смяна.

 

 

Новия Castrol CRB  - предотвратява агломерацията на сажди, образувайки защитен слой около малките частици сажди, като не им позволява да формират по-големи образувания с абразивно действие. Това осигурява по-добър контакт на маслото с движещите се части и намалява контакта метал в метал.

Castrol CRB Multi – универсално моторно масло, което помага да се поддържа двигателят чист, като възпрепятства сгъстяването на маслото и образуването на отлагания по важни негови части, осигурявайки му надеждна защита.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Castrol CRB Turbomax с DuraShield™ Boosters действа ефективно по два начина: първо, като противодейства на агломерацията на саждите и второ, като осигурява надежден защитен слой върху важните движещи се части на двигателя.

 

 

 

 

 

 

 

 

С новата гама двигателни масла Castrol за тежко натоварени дизелови двигатели си осигурявате защита срещу износване на двигателя и дълга, безпроблемна експлоатация, даващо ви увереност при максимални интервали на смяна.

Компетентен съвет, за избор на масло, смазочни материали и антифризи, както и информация за продуктите на CASTROL, може да получите във всички търговски обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от вашия търговски представител.