ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИ ПРОДУКТИ НА OSRAM

OSRAM LEDRIVING® PROFESSIONAL SERIES PX

Категория
Body

С портфолиото от работни светлини OSRAM LEDriving® Professional Series PX, вече е възможно да намерите точното осветление за широка гама от специални професионални задачи и приложения. 16-те варианта на работни светлини, са с максимална оптична ефективност, ефективност и хомогенно разпределение на светлината. Модулната серия се фокусира върху най-важните аспекти на използването на работни светлини.

Осветление, производителност, качество, форма, издръжливост, функционалност и по този начин може да доведе до повишена безопасност при работа за вас и другите.

Оптималните фактори могат да бъдат избрани и приоритизирани за всяко съответно приложение. По този начин, с тези високоефективни светлини, може да се сглоби цялостна, специфична за превозното средство настройка на осветлението, така че това да е напълно приложимо към съответните индивидуални изисквания и нужди.

Работните светлини са подходящи за 12V и 24V превозни средства и се предлагат с четири варианта на лъча – Разпръсната, Насочена, Широка и Много Широка - и съответно с четири нива на мощност - 1500lm, 2500lm, 3500lm и 4500lm. Работните светлини могат да бъдат монтирани в три различни начини - директен монтаж, гъвкав стандартен монтаж и с усилен монтаж. За целта, OSRAM разработи специално проектирани монтажни комплекти, както и кабел с DT-конектор. Просто сглобете, адаптирайте, комбинирайте и, ако е необходимо, лесно сменете. За различни нужди и множество варианти на употреба. При работа, независимо дали на пътя или извън него, тази изцяло нова концепция на така наречената матрица, портфолиото впечатлява с мощното си представяне и изключително дълъг експлоатационен живот.

Универсални за употреба, работните лампи издържат на тежките условия на околната среда. Благодарение на висококачествените материали, са здрави, устойчиви, специално разработени за тежки ежедневни условия на работа. Всички работни светлини от серията PX са тествани в симулация на околната среда лабораторно, сертифицирани съгласно DIN EN ISO/IEC 17025 за екстремни външни влияния като вода, прах, удари, високи и ниски температури, постоянни вибрации и удари. Валидирани са, съгласно най-високите IP и IK класове на защита IP6K8 & IP6K9K.

Професионалната серия е проектирана да отговаря на най-високите OE стандарти и изисквания на автомобилната индустрия.

Цялата PX-серия е „Произведена в Европа“ и OSRAM предоставя 5-годишна гаранция за тези продукти¹ ²

За да се запознаете с гамата работни лампи на OSRAM LEDriving® Professional Series PX, посетете сайта на списанието – www.proline.bg

1. Допълнителни работни светлини без ECE одобрение за използване като работни светлини са одобрени за използване на всяко превозно средство съгласно Германските правила за лицензиране на пътното движение (StVZO) §52 (7). Те обаче, не трябва да се включват по време на движение. Също така, трябва да се спазват отделните специални разпоредби и закони на страни извън Германия.

2. За точните условия вижте: www.osram.com/am-guarantee