ПРЕВКЛЮЧВАЩО УСТРОЙСТВО, СКОРОСТЕН ЛОСТ ЗАМЕНЯ KONGSBERG - 629582AM

ПРОДУКТОВ ПОРТРЕТ - 4.65501

Категория
Body

Превключващото устройство 4.65501 генерира хидравличните сигнали, необходими за смяна на предавките, в зависимост от предварително избраната предавка от шофьора.

Алуминиев корпус без шупли, отлят под високо налягане, съдържа четири превключващи бутала, произведени с висока точност, които са уплътнени срещу излизане от хидравличната течност от висококачествени уплътнителни елементи. Два сензора за налягане следят задължителното работно налягане. Резервоарът за масло, събира необходимото количество масло за надеждна работа. Гумен маншон, предпазва от проникване влага и мръсотия.

  1. Гумен маншон
  2. Уплътнителни елементи
  3. Бутала
  4. Сензор за налягане 4.62966
  5.  Резервоар за масло 4.63902

 

 

 

 

Заменя

Mercedes-Benz 000 260 5998

Mercedes-Benz 000 260 7898

Подходящ за

Mercedes-Benz Atego/Econic

Mercedes-Benz Actros/Antos/Arocs/Axor

Информация за продукта

Работен флуид: Минерално масло

Височина: 242 мм

Резба: M18 x 1,5

Сензор за налягане връзка: M10 x 1

Диаметър на буталото: 2 x 24 mm, 2 х 26 мм

Грапавост на повърхност на буталото: Rz 3,5

Материал на уплътненията: NBR

Съвети

Важно е, да поставите скоростната кутия в неутрално положение, преди да демонтирате превключващото устройство. След това, първо изключете захранващата тръба и след това откачете електрическите конектори. При последната стъпка от демонтажа, хидравличните линии се отстраняват. Монтажът се извършва в обратен ред. Уверете се, че няма деформация или мръсотия по конусите на тръбите. Задължително, трябва да се съблюдават моментите на затягане. Сега хидропневматичната верига може да бъде обезвъздушена.

Устройството за обезвъздушаване, трябва винаги да е пълно и да стои неподвижно, така че да не се образува смес от хидравлична течност и въздух. Идеално е, ако устройството е напълнено и стои неподвижно около шест часа преди процедурата по обезвъздушаване на системата.

DT Spare Parts

DT Spare Parts, предлага всички необходими резервни части за ремонт и поддръжка на търговски автомобили. Постоянно високото ниво на качество, се постига чрез безкомпромисно осигуряване на качеството и непрекъсната оптимизация на продуктите, в рамките на системата за качество на DT Spare Parts (DTQS). Повече информация, ще откриете на www.dtqs.de

Вашите персонални предимства:

▪ Всичко от един източник: 40 000 продукта

▪ Информация: 30 продуктови каталога

▪ Поддръжка: усъвършенствани онлайн услуги

▪ Доверие: 24-месечна гаранция

▪ Бюлетин: най-новата информация

Повече информация на http://benefits.dt-spareparts.com