SAF-HOLLAND, СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА ОЩЕ ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА РЕМАРКЕТА

Категория
Body

SAF-HOLLAND GROUP, един от световните доставчици на компоненти за ремаркета и камиони. Компанията има дългогодишен опит в разработката, производството и доставката на части и оборудване за тежката техника. Оси SAF-HOLLAND за полуремаркета и ремаркета се използват по целия свят. Затова е логично и не ни учудва, когато разберем че SAF-HOLLAND GROUP, са предпочитан партньор и доставчик оси за още един производител на ремаркета.

JANMIL е регистрирана през 1989 г. Фирмата започва да произвежда самосвални полуремаркета за нуждите на най-голямата ТЕЦ в Европа – Белхатов, Полша и прилежащата й мина за въглища.

Търсейки винаги най-доброто за своята продукция, компанията JANMIL подбира най-качествените и утвърдени доставчици на отделните елементи на едно полуремарке. Това са - ходови агрегати от SAF-HOLLAND, спирачни системи от Wabco, хидравлични цилиндри от Hyva, електрическа система на WAS и др., а така също компания залага на материали като -  стомани DOMEX и HARDOX-450, немски алуминий FUDICAR.

Ходовите агрегати, които SAF-HOLLAND доставя на производителя са от серията Intra CD/Custom Design.

Intra CD/Custom Design е новата серия оси, специално проектирана от SAF-HOLLAND за работа при влошени пътни условия, черни пътища и табани. С нейното създаване водещият производител дава възможност за оптимизиране на разходите за транспорт и поддържка, при най-тежките пътни условия.

Мостовете от новата серия CD (Custom Design) имат товароносимост 9 т и са оборудвани с въздушно окачване, предназначено за работа при екстремни натоварвания.

Амортисьорите са усилени и проектирани да издържат при експлоатация по силно разбити пътища, черни пътища и открити рудници. Предимство на серията Custom Design е, че оста е фиксирана неподвижно спрямо рамената на окачването чрез заварка.

Клиентите могат да избират между монтаж на дискови (SAF INTRADISC plus INTEGRAL CUSTOM DESIGN) или на барабанни спирачки (SAF INTRADRUM CUSTOM DESIGN), а следата може да е 2040 или 2090 мм (други размери са опция).

Патентования дизайн на конзолата, надеждно защитава спирачните цилиндри от механични повреди, причинени от камъни по пътя.

При първите се използват единични колела с отстъп 120 мм, при барабанните спирачки - с 0 мм. Този тип оси, позволяват лесно да се монтират, както като оригинално оборудване, така и в последствие. Може да бъде оборудвана с механизъм за повдигане на оста (двустранно боге).
 

Производителят дава гаранция за мостовете Intra Custom Design 500 000 км или 3 години.

Това сътрудничество е отличен пример за това, че иновативните разработки на SAF-HOLLAND дават на потребителите спокойствие, намаляване на общите разходи и сигурност при изпълнението на ежедневните им задължения.