УВЕЛИЧЕТЕ ПРОБЕГА!

СЪС СИСТЕМИТЕ СЪЕДИНИТЕЛИ ОТ LUK.

Всичко е въпрос на време.

Когато става дума за ремонт на товарни превозни средства, акцентите са върху времето, в което те работят и минималния престой за ремонт в сервиз - това са критични фактори за превозвачите и собствениците на автопаркове.

Категория
Body

Висококачествените резервни части и ефективните ремонтни решения са от ключово значение за намаляване на експлоатационните разходи в дългосрочен план. Обширната гама на съединителите LuK предлага иновативни резервни части с OE качество и уникални предимства в сравнение с конвенционалните технологии. Системите за съединители LuK са проектирани за оптимизиран комфорт при шофиране и по-дълъг експлоатационен живот, за да се постигне максимално време на работа на автомобила и минимални общи разходи.

Удължаване на интервалите за обслужване и намаляване на времето за престой в сервиз.

LuK RepSet SmarTAC

Саморегулитаща се система на съединителя, включваща иновативните фрикционни повърхности HD 30 PLUS.

Увеличете пробега с LuK.

За разлика от конвенционалните технологии, фрикционните повърхности LuK HD 30 PLUS се състоят от два различни материала. Основният триещ слой гарантира ефективен пренос на въртящ момент. Вторичният слой осигурява термична стабилност и устойчивост. Това предлага почти два пъти повече резерв за износване, което означава 30% по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните фрикционни материали.

 

Бърза справка

• Увеличен резерв за износване

До 30% удължен експлоатационен живот благодарение на фрикционните повърхности на съединителя HD 30 PLUS.

• Бързо превключване на предавки и плавно потегляне - всеки път

LuK RepSet SmarTAC намалява вибрациите чрез своите иновативни, високо ресурсни демпфиращи системи.

• Повишен комфорт при шофиране

Уникалният фрикционен диск на съединителя LuK осигурява константно високо ниво на комфорт по време на целия експлоатационен живот.

• OE качество

Възползвайте се от нашия опит като OE-доставчик за Mercedes-Benz Actros MP4, Antos, Arocs, Atego 3.