ВИСКОКАЧЕСТВЕНИ И НАДЕЖДНИ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Blacktech е марка на Vibracoustic CV Air Springs един от водещите световни производители на въздушни възглавници.

Категория
Body

Blacktech е специализирана в предоставянето на първокласни решения за клиентите и висококачествени надеждно функциониращи въздушни възглавници за световните пазари. Blacktech предлага решения за цялостния жизнения цикъл на превозното средство, с най-голяма продуктова гама на пазара.

Качеството е от ключово значение за диференциране на марката на този все по-динамичен пазар. Ние разбираме, че качеството е не само отговорност на нашите производствени екипи, то е в основата на всички бизнес процеси и всичко това допринася за създаването на продукти и услуги, на които клиентите могат да се доверят и да разчитат. Качеството е много важно за нас. То е нещото, което Blacktech, предоставя на хиляди професионалисти по света, всеки ден.

Марката Blacktech, със своята силна глобална репутация за високо качество на продуктите с гордост нарича Нелас изключителен партньор за дистрибуция в България.

Ако искате да получите повече информация за продуктите Blacktech, моля посетете www.vibracoustic-cvas.com или www.nelasbg.com.