GATES - УСПЕШНО ИНТЕГРИРАНЕ С ДВИГАТЕЛЯ MAN D15

БЪДЕЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ С FleetRunner ™

Категория
Body

Gates е глобален доставчик на специфични за решения за пренос на флуиди и захранване с енергия при двигателите с вътрешно горене.

Като водещ доставчик на оригинално оборудване за големи производители на камиони и автобуси, потребителите могат да бъдат сигурни, че гамата от продукти вторичния пазар за търговски превозни средства на Gates е произведена, спазвайки точно същите стандарти за качество, като на оригиналното вграждане. Програмата Gates Heavy Commercial Vehicle е специално създадена за безпроблемно и дълготрайно обслужване при тежките условия на работа на камионите и автобусите.

Gates бележи и още един успех на пазара за ОЕ оборудване на търговски превозни средства. За световно известния производител MAN, Gates проектира и доставя маркучи, обтегачи, ролки и многоканални ремъци за всички нови двигатели на MAN D15. Партньорството добавя нови възможности за ползи за вторичния пазар и увеличава репутацията на Gates FleetRunner ™, специализираната марка на Gates за камиони и автобуси.

MAN D15: КОМПАКТЕН, МОЩЕН И ИКОНОМИЧЕН

Gates получи договор за проектиране и доставка на ремъчно задвижване допълнителните системи (ABDS) и маркучи (като този връщане на маслото) на двигателите D15 на MAN, които бяха представени за първи път в началото на 2019 г. 9,0-литровият, шест цилиндров двигател MAN D15, е необходим за подмяната на двигателите D20 за моделите на MAN - TGS и TGX, за да се покрият изискванията на стандарта Евро 6.

Новият двигател е по-малък, тежи с 230 кг по-малко от D20 и е много мощен. Той доставя между 275 и 434 к.с., увеличавайки икономията на гориво и намалява отделянето на вредни емисии, в съчетание с нова система за впръскване на горивото Common Rail. Двигателят MAN D15 ще се използва и в автомобилите на Scania, увеличавайки общия годишен производствен обем до 80 000 превозни средства.

БЪДЕЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ С FleetRunner ™

Gates има успешен предишен опит в OE оборудването с Mercedes-Benz и DAF, и разшири гамата си за следпродажбено обслужване. Новите артикулни номера, осигуряват значителни ползи за сервизите, а новата марка Gates FleetRunner ™ изглежда, ще направи същото!

Разчитайте на Gates да достави части с качеството оригиналното оборудване, от което се нуждае вторичният пазар.