SEENA 2.0

LAGO Accessori задна броня, с типово одобрение

Категория
Body

SEENA 2.0 е последната новина от Lago Accessori, италианският производител от Североизточна Италия, гордеещ се с над 70 години опит в този сектор и традиционно известен с широката гама от предлагани продукти: кутии за инструменти, калници, кутии за пожарогасители, клинове, държачи за документи, с други думи перфектния магазин в света на аксесоарите за камиони и ремаркета.

Произведена от анодизиран 6082 T6 клас алуминий и се предлага в 3 различни конфигурации и 4 стандартни дължини (2100 mm, 2200 mm, 2300 mm и 2400 mm) и съвместима с най-популярните марки осветителни системи на пазара.

SEENA 2.0 PLUS, пълен комплект с интегриран регистрационен номер и държачи за стопове

SEENA 2.0, алуминиевият профил с капачки

SEENA 2.0 + ACCESSORY PROFILE, алуминиевият профил на долната част, с отделно осветление и държач за регистрационен номер.

Системата SEENA 2.0 е типово одобрена съгласно регламента ECE R.58-03, когато се монтира с помощта на поддържащите елементи и скоби, както е посочено в документа за хомологация.

За да е всичко спазено при инсталация се изисква да бъдат включени точни комбинации от скоби въз основа на определени променливи, открити в превозното средство.

SEENA 2.0 може да се персонализира чрез лазерно гравиране; наличен е пълен набор от опции и резервни части. SEENA 2.0, Произведено в Италия, Произведено в Lago Accessori.