KNORR-BREMSE - ТЕХНИЧЕСКИ ОБУЧЕНИЯ ЕСЕН 2021

ТАМ, КЪДЕТО СЕ РАЖДАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

Категория
Body

Есента е тук, а с нея и Техническите обучения за Експерти на Knorr-Bremse. Ще открием сезона с три обучения през месец Октомври като следва:

Основно обучение пневматични системи PSBT

11-12.10.2021 г.

Въведение в експлоатацията, техническите характеристики и изискванията за обслужване на въздушни системи, подсистеми (сервизна спирачна система, паркинг спирачна система, въздушно захранване и модули за подготовка на въздуха, спомагателни устройства – например въздушно окачване, работа на съединителя) на търговски превозни средства и камиони.

Ще продължим с обучение за напреднали: 

Обучение за електронни системи при ремаркета – TEST

18-19.10.2021 г.

Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните ремаркета (ABS – антиблокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; iLvl – интелигентен контрол на нивото; TPMS – система за следене на налягането в гумите) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика ECUtalk.Обучение за електронни системи при ремаркета – TEST

Обучение електронни системи камиони и автобуси- TBEST – Първа част

25-26.10.2021 г.

Третото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST (Air treatment & clutch compressor)" ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EAC 1, EAC 2.0, EAC 2.1, EAC 2.5 и New Clutch compressor". Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (EAC - електронно управление и подготовка на въздуха) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green.

Обучение електронни системи камиони и автобуси- TBEST – Втора част

01-02.11.2021 г.

Четвъртото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST (EBS & Neo Green)" - при него ще бъде обърнато внимание в големи детайли на EBS системите " EBS 2.2 - 2.3, EBS 5 - 7, ELC и Neo Green".

 

Подробности за курса:

Продължителност - 2 дни

Брой на участници: мин.10 - макс. 20 души Такса: 100 EUR ден/човек

Ще завършим годината с обучение за пневматични дискови спирачни системи през месец Ноември!

Обучение за пневматични дискови спирачни системи – ADBT

08.11.2021

Въведение във версиите и принципите на действие на пневматичните дискови спирачки. Представяне на ремонта на всеки тип дискови спирачни апарати с използването на специалните сервизни инструменти на Knorr-Bremse.

Всяко обучение е с продължителност два дни освен последното "Обучение за пневматични дискови спирачни системи - ADBT ", което ще бъде един ден. Местата сa ограничени до 20 души за всяко обучение.

Всички технически обучения ще бъдат проведени в център за обучения на Knorr-Bremse на адрес: Град Сливница, ул. Хан Крум 1А

 

Регистрирайте вашия интерес за обученията на www.kbtraining.hu или се свържете с нас - 0887 18 88 01