МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ЦЕНТРАЛНИЯТ ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР НА DIESEL TECHNIC

Diesel Technic пусна в експлоатация автоматизиран склад за малки части Нова шатъл технология осигурява ефективна интралогистика.

Категория
Body

С новия си автоматизиран склад за леки части, който работи с шатъл технология, Diesel Technic тръгна по пътя на ефективно и спестяващо място складиране, и в резултат на това да предложи по-добра наличност и по-бърза доставка на продуктите. Diesel Technic, прави всичко това в полза на своите клиенти по целия свят.

Ние от Diesel Technic, знаем колко важна е бързата и сигурна верига за доставки - продуктите на компанията трябва винаги да са на правилното място в точното време, за да поддържат превозните средства, следователно и бизнеса в движение. Благодарение на новия автоматизиран склад за леки части с неговата шатъл технология, клиентите се възползват от оптимизирано качество на доставката и гъвкавост в работата на склада. Това дава възможност на компанията да адаптира своите стокови запаси възможно най-близо, до нуждите на пазара.

„С тази инвестиция ние засилваме основната си дейност и благодарение на увеличения капацитет за обработване на поръчките, предлагаме на нашите клиенти още по-надеждна услуга. За нас е важно да бъдем перспективни - новият склад предлага висока степен на мащабируемост. “, Казва Томас Капс, изпълнителен мениджър логистика в Diesel Technic.

Автоматизираният склад за леки части е с четири транспортни коридора, висок е 17,5 м, оборудван с над 40 000 контейнера, които съдържат над 12 000 различни артикула. 148 транспортьора, които могат да се справят с голям брой процеси по заскладяване и изваждане, за кратко време - като по този начин гарантират по-бърза обработка на поръчките и съкратени срокове за доставка.