ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ: DAY TRIPPIN’ И MOTHER TRUCKER

DAY TRIPPIN’ 700 и MOTHER TRUCKER 700, две чисто нови продуктови линии сандъци за инструменти, на пазара през 2020 година.

Категория
Body

DAY TRIPPIN’ и MOTHER TRUCKER, минималистичен дизайн - но със свободен дух, са проектирани така, че да отговорят напълно на нуждите на пазара, като същевременно запазват „изразителността“ и идентичност на марката LAGO

DAY TRIPPIN “е основен, базов за линията продукт, но е дефиниран като продукт „пасва навсякъде“. Проектиран и насочен преди всичко към производителите на ремаркета.  Във фазата на проектиране всички излишни компоненти бяха елиминирани, без да се нарушава здравината и безопасността.

Концепцията за бързо отваряне и затваряне, без дръжки, интегрирани в капака, го правят едновременно много конкурентен като продукт и подходящ за вертикален монтаж.

MATHER TRUCKER, от друга страна, благодарение на функцията за затваряне на ключалката за магнитен палец, създава визуална приемственост със серията сандъци за инструменти VERTIGO, емблематична серия продукти на марката LAGO оценени от няколко години, както на ОЕ пазара, така и на пазара за следпродажбено обслужване. MOTHER TRUCKER е отговорът на нарастващата нужда от намаляване на теглото и подобряване на  аеродинамиката, без да се прави компромис с естетиката и здравината.

И двата модела сандъци за инструменти, следват формата на каросерията, и са проектирани да бъдат съвместими с голям брой опори. За да се отговори на нуждата от персонализиране, има поредица от налични аксесоари.

Първите налични размери, както за DAY TRIPPIN’, така и за MOTHER TRUCKER, ще са размерите 700 и 1000, последвани от размерите 400, 500, 600 и 800 до края на 2020. Всички сандъци за инструменти отговарят на условията на регламента на ECE 73R01 и следователно могат да се използват като устройства за странична защита.

DAY TRIPPIN’ и MOTHER TRUCKER разширяват продуктовата гама на LAGO: 5 серии сандъци за инструменти, 36 различни модела, но преди всичко възможност за избор от широка гама от продукти, от най-базови решения до най-сложните.

Всички произведени в ИТАЛИЯ. Всички са произведени от LAGO.

DAY TRIPPIN’ и MOTHER TRUCKER

Специална форма на капака и профила на уплътнението за

по-добра вътрешна защита

Вътрешен рафт (опционално)

Странични ребра, подходящи за различни опори

Подсилени ребра за устойчивост на удар

Комплект верига за врата (опционално)

Плоско вътрешно дъно (опционално)

 

Система за затваряне на MOTHER TRUCKER

Системата за затваряне на MOTHER TRUCKER е добре познатата ви от серията сандъци за инструменти VERTIGO: заключване, с двойна ключалка. Това, ви дава повече сигурност и надеждност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Система за затваряне на DAY TRIPPIN’

В сандъка за инструменти DAY TRIPPIN’ е интегрирана проста, но интелигентна система за затваряне. В капака са интегрирани две специални гъвкави закопчалки, двойна затваряща система, към която опционално може да се добави специален осигурител (ключалка).