OSRAM LEDINSPECT – НОВИ МОДЕЛИ РАБОТНИ ЛАМПИ ЗА ВАШИЯ СЕРВИЗ

Офертата с лампи за сервизи на OSRAM е разширена с над дузина нови модели.

 

Body

LEDinspect лампите са проектирани като универсални инструменти за прецизна работа. Индивидуалният дизайн на всеки продукт е съобразен с различни приложения. Те имат огъващи се и въртящи се части, така че можете да насочите светлината точно там, където е необходимо. Освен това можете да регулирате интензитета на светлинния поток, като регулирате яркостта според вашите предпочитания и нужди. Индикаторът за зареждане на батерията ще ви каже кога да презаредите лампата, а практичните магнити и куките ще улеснят работата.

 

Механиците ще оценят лампите LEDinspect Fast Charge Pro 500 и LEDinspect Fast Charge Slim 500. Най-голямото им предимство е възможността за бързо зареждане - след пълно зареждане, което отнема около час, лампите могат да работят до 7 часа (със светлинен поток от 100 lm). Максималният поток на тези лампи е 500 lm. Fast Charge Pro 500 и Fast Charge Slim 500 също са устойчиви на проникване на прах, вода и удари (класове на защита IP65 и IK08, както и IP54 и IK08 съответно).

 

 

LEDinspect Slim Max 1000 е изключително ярка лампа с максимален светлинен поток до 1000 лумена. Освен това генерираният от нея светлинен поток може да се регулира според личните предпочитания с един бутон. Тази версия, освен вградения магнит, има и кука, благодарение на която продуктът може да бъде прикрепен на много места. Структурата на лампата е изключително издръжлива, а подходящите класове на защита осигуряват устойчивост на проникване на вода и прах, както и устойчивост на налягане и удари.

 

 

Портфолиото включва и няколко сгъваеми лампи, които се характеризират с много компактен, джобен дизайн-Slim 500, Pocket 200, Pocket-B200 и Pocket Pro 400. Последният се отличава не само с яркост от 400 lm, но и възможност за плавно затъмняване. В модела LEDinspect Slim 500 можете да избирате между 500 или 250 lm режими, както и фенерче (70 lm). Главата на лампата може да се завърта и огъва, за да се улесни осветяването на работното място. Разбира се, той също има кука и магнитна основа за да са свободни двете ви ръце за работа.

 

Новата гама включва и така наречен челник, т.е. лампа, монтирана на главата. Продуктът Headtorch 250 е оборудван със сензор за движение, което улеснява правилното осветяване на работното място, както и с регулируема глава, благодарение на която светлината се насочва към желаното място.

 

 

 

Когато има нужда от осветяване на голяма площ, лампата LEDinspect Utility 1000 ще бъде идеална за тази цел. Числото в името, подобно на описаните по-горе модели, означава максималния светлинен поток до 1000 лумена. Лампата е с дължина 500мм и може да освети цялото отделение на двигателя, също така е идеална за работа върху шасито на превозно средство.

 

Повечето лампи от новата гама OSRAM LEDinspect могат да се зареждат с помощта на USB C кабел, който е включен в комплекта, и всички те се предлагат с двугодишна гаранция от производителя.

С новите инспекционни лампи OSRAM LEDinspect® светлината вече е съобразена с различни индивидуални изисквания и нужди.

Гама от напълно нови продукти за широк набор от задачи, предизвикателства и области на приложение, характеризиращи се с изключителен дизайн, оптимални предимства на продукта и идеални характеристики на продукта.

Ние от OSRAM се фокусирахме да направим нашите нови инспекционни лампи гъвкави, въртящи се, акумулаторни, регулируеми, разгъващи се, издръжливи и още много.

Индивидуалният дизайн на всяка лампа е съобразен с начина, по който тя ще се използва, и включва специални характеристики като магнити, скоби, куки, въртящи се глави, регулируеми и гъвкави елементи, и всичко това - в кутии с перфектни размери.

В допълнение, новите инспекционни лампи впечатляват с мощни светодиоди с дълъг живот и променливи нива на светлинна мощност до 1000 lm. Освен това, поради изключителните характеристики и предимства, бихме искали да подчертаем факта, че селекцията от новите модели има уникална технология за бързо зареждане и специални инструменти OSRAM.

Те са предназначени за поддръжка и ремонтни дейности, за професионални и лични нужди, за механици, техници, автомобилни ентусиасти, както и за всеки, който се нуждае от здраво и дълготрайно осветление и гъвкави, регулируеми продукти.

Всяка отделна инспекционна лампа отразява разбирането за професионални приложения и осигурява светлина точно там, където е необходимо.