АВТОКЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ

ДОБЪР КЛИМАТ, ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ

Настъпи сезона за техническо обслужване на климатика. Сега е правилният момент да привлечеш клиентите в автосервиза за профилактика или техническо обслужване на климатика. 

Body

Настъпи сезона за техническо обслужване на климатика. Сега е правилният момент да привлечеш клиентите в автосервиза за профилактика или техническо обслужване на климатика. Много от твоите клиенти все още не знаят, че редовното техническо обслужване на климатика е важно за оптималното функциониране на климатичната система. Само правилно поддържаният климатик повишава сигурността, предотвратява появата на плесенни спори във въздушния поток и купето и предпазва срещу повреди на отделните компоненти на климатичната система. Следователно това е твоят шанс да демонстрираш компетентността си пред клиентите – и е добре за бизнеса на автосервиза.

ИДЕАЛНОТО ДУО

MAHLE ти осигурява всичко, от което се нуждаеш, за перфектно техническо обслужване на климатици: от сервизни уреди за климатични инсталации и резервни части до масла за компресори на климатици. Освен това получаваш разнообразна техническа помощ, като например информация по теми като компетентна смяна на компресори на климатици и количества на пълнене – сега също онлайн. Можеш да стартираш успешно „сезона на климатика“ с допълнителните помощни материали за пазарна реализация на профилактиката на климатици и да информираш, заинтересоваш и впечатлиш твоите клиенти.

Попитай твоя дистрибутор за нашите материали или виж директно в нашия онлайн магазин: www.customercare.mahle-aftermarket.com

КОЛИЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ

При пълненето или зареждането на климатичната система на превозното средство с хладилен агент и масло за компресори на климатици трябва да се следи за точно дозиране и употреба на правилните средства. Твърде малко или твърде голямо количество или неправилен материал нарушават ефективността на климатика. За да имаш достъп по всяко време до точните количества на пълнене и спецификации, на уеб сайта на MAHLE Aftermarket в раздел „Услуги“ е наличен удобен онлайн инструмент с база данни за количествата на пълнене на хладилен агент

и масло за компресори на климатици за леки автомобили, микробуси, търговски и  селскостопански превозни средства. Посредством многостъпковата функция там можеш да търсиш точните количества и да добавяш предпочитани продукти към превозните средства на твоите клиенти.

За директен достъп до онлайн инструмента: www.mahle-aftermarket.com/filling-quantities