WABCO ДЕХИДРАТОРНИ ПАТРОНИ

ОТКРИЙТЕ НАШЕТО ПЪЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Категория
Body

Избирането на правилните компоненти за камиона, като например правилните дехидраторни патрони, може да доведе до големи промени в работата и безопасността на превозното средство. Това е важен аспект от подготовката на вашите превозни средства за зимата.

Един от компонентите, който трябва да се смени преди зимата да е дошла, е дехидраторният патрон. Новият патрон ще предпази пневматичната система от проникване на влага. Старите или нискокачествени патрони могат да доведат до повреди, излизане от строя и допълнителни сервизни разходи. Дехидраторните патрони на WABCO винаги са вашият най-добър избор за камиони и автобуси, независимо дали се използват за дълги разстояния или за ежедневни доставки на къси разстояния.

  • Предлагат най-надеждната защита за въздушните спирачни системи
  • Произведени от висококачествени материали строго тествани преди да излезнат от нашите ръце
  • Милиони дехидраторни патрони на пътя

Защо да изберем WABCO?

Всеки оригинален дехидраторен патрон на WABCO е разработен да поддържа работата на вашата пневматична спирачна система при оптимални показатели. Той отговаря на същите високи стандарти, които предоставяме ежедневно за производителите на товарни автомобили.

Нашите патрони са подложени на всеобхватни тестове с цел гарантиране на очакваните показатели. Това включва гарантиране на това, че изсушаващите гранули, използвани в патроните на WABCO, са тествани за дългосрочна стабилност при механично натоварване и при контакт с маслени продукти, подавани от компресора на двигателя. Дехидраторните патрони на WABCO имат два типа висококачествени водоабсорбиращи агенти:

 

  • Силикатен гел се препоръчва за всички приложения с дълъг интервал на смяна (двугодишен интервал на поддръжка). Гелът показва по-добри показатели на сушене и стабилност през целия си експлоатационен живот при излагане на контакт с маслени аерозоли.
  • Молекулярното сито се препоръчва за приложения с ниска нужда от въздух и по-кратки интервали на смяна (едногодишен интервал на поддръжка). Колкото повече вода се абсорбира, толкова по-слаб става агентът с молекулярно сито, което обяснява нуждата от своевременна смяна на патрона.

Открийте нашето пълно предложение »

Сравнение между нашия дехидраторен патрон Air System Protector и конкурентни премиум продукти

Изсушаваща способност – резултати   |  Спадане на точката на оросяване при 17˚C