SAF INTRA - УСПЕШНА ОС ЗА ВСЯКА ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА

SAF-HOLLAND GROUP, един от световните доставчици на компоненти за ремаркета и камиони. Компанията има дългогодишен опит в разработката, производството и доставката на части и оборудване за тежката техника. Оси SAF-HOLLAND за полуремаркета и ремаркета се използват по целия свят. Затова е логично и не ни учудва, че SAF-HOLLAND GROUP, са предпочитан партньор и доставчик оси на водещите производители на ремаркета.

Категория
Body

SAF INTRA на SAF-Holland се предлага в много варианти за различни транспортни задачи. Системата за въздушно окачване е обект на непрекъснато развитие. Икономичният и лесен за поддръжка дизайн е поставил нови технически стандарти, особено при осите с хидравлично задвижване главината и електрически задвижвани оси.

Разработването на продукти заедно с клиентите, е от ключово значение за иновациите на SAF-Holland.

„Разработваме продукти, които да осигуряват безопасност, и непрекъснато ги оптимизираме, за да гарантираме на нашите клиенти ниски разходи за експлоатация и поддръжка“, каза вицепрезидентът на SAF-Holland, Стефан Хайдерих, „По време на практическите тестове, нашите нови разработки трябва да докажат, че могат да оправдаят очакванията на нашите клиенти и на пътя.“

На изпитателните стендове, издръжливостта на окачването на SAF INTRA почти се е удвоила през последните 20 години, според производителя, а пробегът е 1,8 пъти по-висок, в сравнение с този на първоначалния вариант.

Осите от гамата SAF INTRA следват специален дизайнерски принцип, който гарантира по-ниско износване и по-голяма надеждност.

Функционалното рамо на окачването и тръбата на оста, образуват постоянно свързан, необслужваем възел.

„Патентованият дизайн Safe-Guard на функционалното рамо на окачването, допълнително предпазва спирачния цилиндър от повреди“, казват от SAF-Holland. „Амортисьорите, които са разположени директно във функционалното рамо на окачването, също са добре осигурени.“

SAF INTRA CD TRAK - задвижване за ремаркета

SAF INTRA CD TRAK премества задвижването в ремаркето: С мотор с хидравлично задвижване моста попомага влекача, например при потегляне по труден терен и наклон - с натискане на бутон в кабината на водача. Вграденото спомагателно задвижване е проектирано с издръжлив и лесен за обслужване дизайн, което гарантира особено дълъг експлоатационен живот на оста на ремаркето.

SAF INTRA CD TRAK от SAF-Holland попомага влекача при потегляне по труден терен и наклон - с натискане на бутон в кабината.

Електрически оси: SAF TRAKe и SAF TRAKr

SAF-Holland пуска две електрически оси на ремарке, за да могат камионите и ремаркетата да се движат без емисии в близко бъдеще. Регенеративната спирачна ос SAF TRAKr възстановява енергията при движение, която се преобразува в електричество. Това електричество, се използва за захранване на спомагателни агрегати в ремаркето, като например за охлаждащия аргрегат в хладилни камиони. Освен това SAF TRAKe използва съхранената енергия за подпомагане на основното задвижване на влекача, при трудни пътни условия.

Новият електрически мост SAF TRAKe от SAF-Holland използва възстановената енергия, за да подпомага основното задвижване на влекача на труден терен.

Регенеративната спирачна ос SAF TRAKr от SAF-Holland възстановява двигателната енергия. Тя се преобразува в електричество за захранване на спомагателни агрегати.

 

 

SAF INTRADISC плюс INTEGRAL с двукомпонентен спирачен диск

Двукомпонентния спирачен диск SAF INTRADISC плюс INTEGRAL е първият в света. Специалният процес на леене предотвратява образуването на горещи зони, които могат да предизвикат вътрешно напрежение и пукнатини в материала, което в крайна сметка води до повреда на диска. Този изключително иновативен дизайн удължава експлоатационния живот на спирачните дискове и накладки. Флийт мениджърите, могат да разчитат на надеждност при планирането, по-висока производителност и ефективност на разходите.

Принципът на проектиране на двукомпонентния спирачен диск SAF INTRADISC плюс системата за въздушно окачване INTEGRAL няма аналог в света. Това позволява да се удължи експлоатационния живот на спирачните дискове и накладки.

10-годишна гаранция за SAF INTRA PC PREMIUM COATED

Трислойният процес PREMIUM COATED осигурява антикорозионна защита и голяма издръжливост за гамата оси INTRA. Високото съдържание на цинк в покритието, постига висока корозионна защита и запазва стойността на ремаркето в дългосрочен план. SAF-Holland подчертава тази характеристика, като дава 10-годишна гаранция срещу корозия.